CITESTE REGULAMENT

In jos

CITESTE REGULAMENT

Mesaj  Admin la data de Sam Oct 04, 2008 8:29 am

In momentul in care va inregistrati pe forum sau trimiteti un mesaj in cadrul acestei sectiuni, se considera implicit ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.

Moderatorul nu raspunde pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari.

1. Regulile

Inainte de a genera o noua tema de discutie cautati in cadrul sectiunii daca respectivul subiect nu a mai fost dezbatut anterior, pentru evitarea postarii duble. In cazul in care acest lucru se intampla, moderatorul isi rezerva dreptul de a include mesajul nou creat si replicile aferente in suita de postari initiala. Puteti folosi functia de CAUTARE.


Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.


- Dati dovada de maturitate si respect fata de ceilalti;
- Nu folositi forumul pentru a face publicitate (spam);
- Respectati indicatiile moderatorilor ;
- Nu postati monosilabic (“da”, “nu”, “ok”), exclusiv cu majuscule (se considera urlet), in stil chat (“k”, “lol”, “gg”), sau repetitiv (up-uri, monologuri);
- NU recomandati site-uri si servicii;
-Incercati, pe cat posibil, sa scrieti corect din punct de vedere gramatical.
- Nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
- Nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
- Nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
- Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.

Este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.

Nu includeti in semnatura dumneavoastra atasata post-urilor din aceasta sectiune diverse mesaje obscene, adrese de mail, imagini sau mai multe link-uri care nu au un caracter personal. Este permisa scrierea unor link-uri exteriorare forumului, a unui sigiliu grafic si a unei adrese de mail sau scrierea unui text descriptiv de maximum 3 randuri;

Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de ######## gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestei sectiuni a forumului.

Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 10 zile, pana la stergerea contului

Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

2. Avertismente si penalizari

AVERTISMENTE

- Pentru crearea unui subiect off-topic, sau pentru postarea mai multor mesaje off-topic
- Pentru folosirea de cuvinte obscene si necenzurate
- Pentru semnaturi ilegale sau avataruri obscene
- Postarea de mesaje cu fonturi mari, colorate sau folosirea abuziva a iconurilor emotive, sau a mesajelor scrise fara rost si total aiurea, precum si repetarea scrierii de mesaje cu bold, italic, underline si scrise cu litera mare.
- Pentru persoanele care incep sau intretin o cearta pe forum

ANULAREA CONTULUI

- Pentru membrii ce acumuleaza inca un avertisment peste suspendarea de 10 zile
- Pentru mesaje indecente sau spam prin mesaje catre adresa de e-mail privata a altor utilizatori.
- Pentru conturile de tip clona impreuna cu contul real din forum
Membrii care fac spam intentionat


3. Regulile moderatorului

- Sa vegheze buna activitate a forumului.
- Sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica categoriei in locul indicat pentru acel tip de mesaj.
- Sa modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, cu interjectii, sau care nu reflecta natura subiectului, iar titlurile foarte lungi sa le mai scurteze pe subiectul mesajului.

- Sa reactioneze prompt cand discutia tinde se o ia off-topic si sa incerce indreptarea ei prin postarea unui mesaj de avertizare, sa avertizeze sau sa penalizeze membrii ce incalca in mod intentionat regulamentul acestui forum, si sa propuna stergerea membrilor cu probleme de comportament.

- Sa aibe o atitudine si un limbaj civilizat si echidistant fata de toti utilizatorii acestui forum.

Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind coercitiv doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului).
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 11
Data de înscriere : 04/10/2008
Varsta : 32
Localizare : Slatina

http://www.icefm.as.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum